View Design

  • Tenant Improvement
  • 1,000 square feet

Located in the Heron Building, this office space reflected the clientís commitment to playful, earthy and sustainable, yet a somewhat austere industrial design aesthetic. Though it was built on a shoestring budget, without the expensive partitions, different functional areas were subtly defined, through changes in floor levels, lighting, and finish materials and colors. A small elliptical conference room adds an unusual counterpoint to the otherwise conventional geometry of the building. With translucent sanded acrylic walls and curving pocket doors constructed of steel tubing and acrylic, this little gem of a room lets natural daylight through, and glows from the inside at night. Earthy walls and carpet colors combine with natural wood and brushed steel cabinetry, and sustainable bamboo and cork flooring.